The Hunks

Måste erkänna att jag har tittat på detta skräp. Måste också erkänna att det enda jag gjorde var att känna hur korkade killarna var. Deras syn på det mesta är helt uppåt väggarna. Jag kan inte förstå hur man kan bete sig så. Eller tänka så är kanske mer att sätta fingret på det. För man kan göra dumma saker, jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte har gjort något dumt gälllande varken sex eller hångel. Om möjligt lite oerfarna beslut när jag var yngre.

Dess killar sa mest "jag vill ha barn" det var seriöst det som sas mest. För mig som är en kvinna som starkt ogillar killar när dem är fulla, i synnerhet den jag är tillsammans med. Det var bara för löjligt att någon skulle vilja vara ihop med en kille som antingen drack sig stupfull jämt för att han hade haft en tuff barndom. (Det har nog de flesta haft. Jag har varit den lilla nörden. Jag har haft det jobbigt med min mamma och pappa. Inte fan sitter jag och super varje helg för det. Visserligen är jag nog ett jobbigtas att vara ihop med, men det lägger jag på mig själv. Man kan inte skylla på sin uppväxt när man är en vuxen människa. Det blir bara patetiskt.) Eller en annan kille som ansåg det helt okej att ligga runt trots att han hade tjej, för han visste ju inte om han var kär om han inte hade sex med andra.

Kort sagt vill jag såga program ideén eftersom att det också känns väldigt hoppit utan en röd tråd, utöver det att dem tar av sig tröjan hela tiden. Visserligen inser jag att det nog finns en hel del tjejer som sitter med sina leksaker framför TV:n och låtsas att dem har den där killen. Och så finns den nog en del fler som mig, som inte ens skulle ta i såna killar med tång. Och verkligen inte skaffa barn med honom.

För den nyfikna

RSS 2.0