Öland

Var på Öland igår med mamma och barnen. Hunden fick också följa med på ett hörn. Tog faktiskt kort, även om det var med mobilen.
 
Det var full jakt efter snäckskal. Mamma och jag gick en bit ifrån dem för att hunden skulle få springa av sig lite. Fast man kunde inte slita blicken ifrån dem. Unden snön fanns is och under isen finns vatten... Ingen av dem kan simma än heller för den delen.
 
Vi var på ett fik i Gårdby, som hette precis som byn. Var som att kliva in i en katalog.
 
Elvira åt chokladboll med hela ansiktet.

En månad tog det

Jag började träna när jag flyttade hem. Trodde egentligen att det skulle bli någon skillnad, var snarare det bättre grejerna jag petar i mig jag gissade på. Fast idag märkte jag skillnad. Inte i mina kläder, dem sitter typ som dem ska. Det är konditionen som har fått sig ett uppsving. Känner så taggad nu. Det funkar ju. (Som om det inte är fakta...) Nu är det bara att fortsätta och så kanske jag kan bli till och med... fastare (?) än innan jag flyttade till Gävle och gick med i gå-upp-i-vikt klubben. Woho!

Tuffsan

Jag har världens finaste katt min säng.




Träning

Jag har alltid varit lat. För att inte nämna att jag tycker att större delen av träningsformerna jag har provat är skittråkiga. Fast jag tror jag har hittat min grej nu. Just Dance 2, vi har det på Wiiet och jag går igenom alla låtar jag gillar. Blir svettig som bara den och får träningvärk, den bästa formen av smärta enligt min åsikt. För att runda av det hela slutar jag med en timmes Wii fit. Så nu är det krig emot det där som börjat sitta lite löst. Nu ska jag bli fast igen och om jag känner min kropp rätt kommer det inte ta allt för lång tid. Dessutom tänker jag på vad jag petar i mig och håller igen vid lunch.

Att jag får bättre kondition på köpet och blir starkare är knappadt negativt. Styrke målet är att jag ska kunna mäta mig med Martin, lite grann i alla fall.

Ekologiskt

Jag tycker att det är väldigt briljant uttänk att man ska plasta in de ekologiska frukterna. För det är ju bra för miljön.




Beställa grejer från England

Frakten är ofta lite dyrare, men priset i övrigt är mycket bättre. Dessutom känner mån sig omhändertagen, set gör man aldrig i Sverige enligt mig. För även om det är ett autosvar som alla får är det

Biverkningar

Det står väldigt fint på alla bipackssedlar vad man kan förvänta sig. Däremot finns det inget om vad som händer när man slutat. Fast hyn känns som om den håller på att komma till rätta, humöret är också bättre. Däremot är jag hungrig hela tiden. Ett konstant sug på mat, inte godis, mat. Vet inte hur mycket jag ät ikväll, det är inte direkt så att jag behöver extra energin, men för mig fungerar det inte att gå hungrig. Fråga Martin hur jag blir, eller fråga mamma...

RSS 2.0