God natt saga

Berättade om en prinsessa för Evelina ikväll. Hon var inte nöjd med någon av sina böcker och jag har inget emot att få koka ihop något. Jag försökt hålla mig borta från det vanliga prinsessa+man=äkta kärlek. Dessutom frågade jag henne vad hon ville skulle hända. Hon ville att främlingen skulle komma och skjuta vargen. Hon påpekade dessutom att den blödde när den blivit skjuten. Fast prinsessan och främlingen blev bra kompisar och inte gifta, något vettigt måste jag ha med. Vill inte elda på alla illusioner hon kommer drabbas av. Hon tyckte i alla fall om det, lilla sötisen.

Ojdå

Jag tillhör den där sorten som blir vansinnig. Framför allt när jag städar, vilket jag borde syssla med just nu. Ska flytta och måste städa av allt tills ikväll. Mitt i min rengöring av plåtarna till ugnen ringer Martin. Jag är på rätt dåligt humör och han säger något som får mig galen. Nämligen att vi ska köpa en till kartong till mig imorgon bitti och inte i kväll. Jag som vill att vi kommer iväg tidigt imorgon (långt mellan Gävle och Kalmar, framför allt med släp) blir skit arg. Skriker att han inte är riktigt klok. Miss av mig, både för att det är urlöjligt nu när jag tänker tillbaka på det och att han lyckats sätta på högtalaren på sin telefon så alla på hans jobb hör att han är ihop med ett psykfall. Jippi.

Framen

Har sett alla avsnitt utan ett halvt. Såg att de skulle skrika massor på varandra så jag stängde av och gjord enågot annat. Fast nu håller de på och skriker på varandra igen. Jag förstår inte det. Jag grälar bara på personer jag känner vääääldigt väl och inte bara för att göra någon ledsen. Eller varför de nu gapar på varandra.
 
Varför tittar jag på det här?

Alltså det här med spel

Köpte ett spel igår och det är strul och man måste mejla hit och dit för att aktivieringskoden inte funkar. Orkar knappt med det. Är nästan enklare att ladda ner ett och cracka. Visst kan det bli strul, men då hade du inte köpt något. Är samma sak vart enda gång man ska installera ett köpt spel. Man måste ha ett spelkonto och massa annat, för det är inte bara att installera längre. Annat är det när man installerar piratkopierade spel, då behövs inte något konto. Det är vad jag har hört i alla fall. Hrm.

Dead space 3

Tittar på Top Modell Sverige och då blir det reklam. Och jag skojar inte, jag blir helt svag i knäna och jag sitter i en stol... Patetiskt? Ja.
 
Men killen i Dead Space 3 reklamen (tro mig jag är medveten om att det inte är en riktig människa) är så het. Blir helt kändiskär. Lite sårig och smutsig och manlig och mums.

Dragon Age - Dawn of the Seeker

Jag är ett fan av Dragon Age 1 och 2, väntar redan på 3:an som ska komma ut till vintern. Fast jag trodde aldrig att jag skulle kunna se en film om det. Fast jag kunde inte låta bli att ge den en chans när jag såg att det fanns och otroligt nog såg jag klart den. Jag tyckte till och med att den var bra. Jag förstår inte hur det är möjligt, jag som brukar vara en finsmakare när det gäller hur snyggt det är. Det här var inte speciellt snyggt, men inte heller överdrivet fult.
 
Jag blev helt ställd fram emot slutet när jag förstod vem det handlade om. Att karaktären faktiskt finns med i spelet. För visst fattade jag att det var från spelet inspirationen kom, namnet är ganska solklart. Dessutom handlar det om själva världen.
 
Vet inte om jag ska skämmas eller sticka ut nacken. Kände mig tvingad att förmedla det bara för den är bra. Framför allt med tanke på att den troligen är gjord av fans som mig själv. Önskar att jag kunde lägga ner tid på att lära mig göra film. Då skulle jag göra det, fast den skulle garanterat vara världens fulaste...
 
 

RSS 2.0