Flyg och tåg för att ta mig hem till kära Kalmar

Skriver ut grejer till skolan för att jag ska ha med det hem. Har dessutom packat klart väskan och känner mig nästan sådär pressad att bara titta på klockan. Som jag brukar känna mig när jag har en tid att passa. Kommer bli ett himla tittande emot klocktornet utanför fönstret om en timme.

Jag vet inte om jag ska skämmas eller vara stolt

Sitter här och har Highway to Hell på repeat, mer eller mindre. Eftersom att jag ändå nånstans har en discodiva i mig blir jag helt skamsen. Jag borde lyssna på sånt nu och inte gammal rock. Fast jag gör ju allt för det jag skriver och den ena huvudpersonen i den älskar gammal rock. Så måste sätta in mig i hans sits och känna musiken. Och jag älskar den.

Vrålplugg dags

Det var ett tags sen jag behövde plugga och stressade upp mig som jag gör nu. Visst hade jag tenta för en vecka sen eller något, men det kändes ändå helt okej. Det är väl att jag inte känner riktigt att jag vet vad som förväntas av mig. Jag älskar ordentliga anvisningar om vad jag ska göra, annars kan jag bli så svävig och det är inte superbra.
 
Hur som helst tränade jag för första gången på evigheter nu. På min trappmaskin och har så grymt ont i mina hälar nu att jag får gå runt på tå (gratis extraträning, om jag ska se det positivt alltså). Känns i alla fall bra, måste fortsätta bara. Då kan jag berätta det för kära lilla mamma som kände sig säker på att jag skulle använda den en gång och sen skulle den samla damm.
 
Men nu är det dags för mig att faktiskt plugga på riktigt och inte bara snacka om det.

Hemma med barnen

Nej, det är inte mina som jag tryckt fram. Dem är mina små systrar som är på besök. Var länge sen jag var så här trött på kvällarna. Fast det kommer bli galet tomt när dem åker hem.




Klant

Väntat passivt på att Martin ska sluta jobba. Har spenderat på tok för mycket för att jag tycker synd om mig själv, fast det mesta har varit till Elvira och Evelina. Däremot köpte jag faktiskt en kall kaffe till mig och lyckas spilla ut hälften på mina byxor, så nu ser det ut som om jag har kissat på mig. Grattis till en bra början på dem här dagen, det enda jag är riktigt glad över är att tjejerna kommer upp till oss nu och att jag köpte tjejböcker till mig. Sådana man egentligen borde spotta på för att man vet hur det ska sluta från början.

Tystnad

Är i Martin och hans familj sommarstuga ute i Stockholms skärgård. Han åkte till jobbet för länge sen, men jag vaknade nyss och det är inte ofta jag sover till halv tio. Hur som helst tittade jag så klart ut genom fönstret och det var nästan sol.




Nordfront

Jag inser att jag gör det dem vill att man ska göra. För vilket sätt är bättre att sprida sitt "budskap" än att få fol upprörda?
 
Jag skriver just nu på något som handlar om ett par som ska adoptera och eftersom att jag inte har en susning om hur det fungerar vill jag läsa på lite. Det jag hittar är en artikel där man skriver om att "svarta" ska adoptera "vita" och tvärtom. Det kan jag leva med, tycker bara synd om de mörkhyade, det finns inge många vita barn för adoption. Däremot slutade jag läsa så fort jag förstod att det var propaganda och inte en vanlig artikel och rullade ner till kommentarerna. Folk skriver att man inte ska blanda raser och bla bla. "Lika barn leka bäst". Förlåt mig, men lika barn leka bäst har inte ett skit att göra med om du är mörk, vit, gul, blå eller röd. Det handlar om hurdan du är som person. Jag blir så trött på folk som tror att det är någon skillnad mellan dem och någon annan. Titta på DNA eller insidan, vi ser likadana ut. Och jag kan inte säga något annat än att jag tycker politiken ska ta tag i det här på något sätt. På något annat sätt än det idan för det verkar uppenbarligen inte fungera så himla bra.
 
Och för dig som blir intresserad: Nordfront. Och så måste jag kommentera namnet, som om vi borde ha någon front emot allt nytt. Jag ska bara påpeka en sak. Vilket rike genom tiderna var störst och mest framgångsrikt genom historian?
 
Det spelar ingen roll om du säger Rom eller Antikens Grekland, båda var toleranta emot nya kulturer och religioner. Och en nyhet är att det var därför de kunde bli så pass stora under så pass lång tid.
 
 
För mig kommer det givetvis vara jobbigt om jag skulle adoptera i och med att jag då skulle vara steril, men jag lovar att jag kommer älska min unge lika mycket oberoende av färg och kön.

Mobilappen

Nu såg jag att dem äntligen har fått tummen ur och gjort en app för Android. Blir att ladda hem den, inte för att jag egentligen tror att jag kommer skriva något speciellt. Varför skulle jag göra det för, när jag aldrig har gjort det innan?

Novelltävling

Om du har en aning om vem jag är har du pejl på att jag skriver och jag älskar att skriva. Det finns inget som känns så bra som att sitta med fingrarna dansande över tagnentbordet med en bra låt som bombar mina öron med scener för mitt pågående projekt.

Nu har jag hur som helst dessutom valt att vara med i en novelltävling. Bara att hålla tummarna för att jag ska vinna. Och eftersom att jag gärna vill att det finns folk som hittar dit: Novelltävling.
 
Förövrigt händer det inte mycket och jag borde haft gott om tid att skriva något här de senaste månaderna. Bland annat har jag flyttat till Gävle.

RSS 2.0